Over Escaperoom Twente

 

Escaperoom Twente bevindt zich op de locatie van Pitch&Putt Twente. Hier worden sinds 2015 de activiteiten uitgebreid met een geweldige nieuwe sensatie: Escaperoom Twente.
Destijds de eerste escaperoom van Twente en Achterhoek met het thema “De Freules van Beckum. Deze kamer heeft de afgelopen jaren de beste recensies ontvangen.

Omdat vele groepen deze kamer al gespeeld hebben is er vanaf eind 2017 heel hard gewerkt aan 2 nieuwe kamers. Dezelfde bouwers van de eerste kamer zijn bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe kamer. Het resultaat mag er zijn:een battle-kamer, dit zijn 2 identieke, gespiegelde kamers waar 2 groepen tegelijk kunnen strijden om de snelste tijd. Het is zelfs mogelijk om elkaars voortgang te zien en elkaar te beïnvloeden.
Het thema van deze kamer is Brommerskiek’n.
Deze kamer kan ook met 1 groep gespeeld worden. De kamer die gespeeld wordt is dezelfde, enkele kamer.

Omdat de 1e kamer, met het thema de Freules van Beckum, als spannend en zeer goed gewaardeerd wordt door de escaperoom spelers blijft ook deze kamer doordraaien.

Groepen maken vaak gebruik van een combi-arrangement met Pitch&Putt Golf, Voetgolf of andere activiteiten. Ook is het heerlijk genieten op deze prachtige accommodatie met eventueel een barbecue of buffet.
Door de uitbreiding van het aantal kamers kunnen groepen tot ca. 50 personen tegelijk een combi-arrangement spelen.
Groepen tot ca. 100 personen spelen vaak een derde activiteit.

 

De snelste tijden

Hier staan de snelste tijden van de kamers. Meer foto’s vind je op facebook.
The Room Busters 29.07
Bekijk alle tijden
Veracles Homines V 29.33
Bekijk alle tijden